Uthyrning av säkerhetsexperter

Säkerhetsarbetet innebär inte bara åtgärdslistor och medvetenhet. Någon måste också göra jobbet. Oavsett om det handlar om att leda hela och utveckla organisationens säkerhetsarbete, förbättra it-skyddet, identifiera lämplig och nödvändig utbildning för personalen eller hantera skalskyddet.

Uthyrning av säkerhetschef med SRS

På SRS hyr vi ut säkerhetschefer till organisationer och företag som vill ta säkerhetsarbetet till nästa nivå. Våra säkerhetschefer har mångårig erfarenhet och hjälper er att nå längre. Oavsett om ni letar efter en omedelbar lösning i väntan på en rekrytering, en temporär förstärkning av organisationen under en tid eller en tills vidare-lösning, kan vi leverera just det ni behöver.

Med en säkerhetschef från SRS hos er får ni inte bara en kompetent och erfaren medarbetare. Ni har därtill access till SRS hela utbud av tjänster.  Det innebär att ni kan få hjälp och stöd med långt fler saker än vad en enskild individ kan erbjuda. Ni slipper rekrytera en hel säkerhetsorganisation. Vi omhändertar era säkerhetsproblem i stort och smått, oavsett vad som kommer upp. En knapptryckning bort finns hela vår arsenal av ”people to trust”.

Kontakta oss, så leder vi er rätt.

Är du intresserad av att veta mer om uthyrning av säkerhetsexperter ?

mail[at]srsgroup.se