Skydd och larm

Teknisk projektledare

Vi hjälper dig med skydd och säkerhet i hemmet

SRS jobbar för att på ett effektivt sätt lösa alla typer av säkerhetsinstallationer. För detta krävs en situationsanpassad kombination av människa och teknik. Våra tekniker har en unik förmåga att, med hjälp av tekniska hjälpmedel, lösa de mest kvalificerade säkerhetsutmaningarna. Vi erbjuder både fasta larm- och kamerasystem likväl som portabla/tillfälliga lösningar, som larmväskor och kamerasystem, för bostaden eller kontoret. SRS tekniska projektledare tar ett helhetsansvar för er installation, från projektering till montering, inklusive service.

En permanent säkerhetslösning

Fasta installationer

Vid fasta installationer kommer vi ut till er som kund för att gå igenom era behov på plats. Efter besök tas ett lösningsförslag anpassat till just era förutsättningar fram.

Inbrottslarm
Inbrottslarm används för att skydda ert företag eller hem från inbrott. Vi säljer och monterar endast godkända säkerhetssystem. SRS är teknikobundna och använder alltid de bästa lösningarna på marknaden.

Kamera (CCTV)
Kameraövervakning har både en brottsförebyggande och brottsuppklarande funktion. Vi installerar kameraövervakning som ger dig möjlighet att få en överblick av ditt företag eller hem när du inte är där. SRS installerar kameralösningar som ger möjlighet att se bilderna via en mobilapplikation eller vid behov koppla till en larmcentral.

Passersystem
Med passagesystem kan du styra och få en överblick av vilka som har tillträde till en lokal samt vilka som är på plats. Vi installerar prisvärda och enkla system så att du som kund kan skapa en tryggare arbetsplats och bostad.

Installation och service
SRS tar ett helhetsansvar för er installation, från projektering till montering, inklusive service åt både företag och privatpersoner.

 

Perfekt säkerhetslösning vid exempelvis renovering

Portabla hyrlösningar

Larmväskor
En larmväska är ett inbrottslarm som monterats i en väska för att vara portabel. Larmväskorna kan användas vid t.ex. renovering, i tillfälliga lokaler, på byggarbetsplatser eller i väntan på en permanent lösning m.m.

Kameraväskor (CCTV)
Vi erbjuder prisvärda portabla kameraväskor som kan hanteras via en mobilapplikation. Kamerorna är batteridrivna, går via Wifi och är lättmonterade. Kameraväskorna kan användas vid t.ex. renovering, i tillfälliga lokaler, byggarbetsplatser eller i väntan på en permanent lösning m.m

Personlarm
SRS erbjuder portabla överfallslarm, så kallade personlarm. Larmen är uppkopplade till SRS larmcentral och klara för användning direkt vid leverans.

RFID Skydd
SRS erbjuder särskilt uttagna och testade väskor och lådor som är tillverkade för att motverka RFID kapning. Lämplig för mobiltelefon och bilnycklar.

Varför SRS Security

  • Personlig kontakt
  • Snabba svar och åtgärder
  • Komplett helhetslösning inklusive snabb respons vid larm
  • Inte bundna till specifika hårdvaruleverantörer  – använder alltid den bästa tekniken på marknaden
  • Inte bundna till specifika larmcentraler
  • Arbetar endast med kvalitetssäkrade underleverantörer
  • Diskretion och hög integritet i alla led genom hela processen

 

Andra tjänster för privatpersoner

Behöver ni stöd inom tekniksinstallation?

Kontakta oss, så leder vi er rätt.