Myndighetssäkerhet

Myndigheter

SRS stödjer myndigheter

SRS har lång erfarenhet av att stärka nordiska och europeiska myndigheter, ambassader och statliga bolag med säkerhetskoordinering, rådgivning och operativ personsäkerhet som kräver särskilda tillstånd, säkerhetsavtal, protokoll eller en specifik profil. Som säkerhetspartner till myndigheter ställs extra höga krav vad gäller kvalitetsledningssystem och yrkesmässig kapacitet. På SRS arbetar vi proaktivt och systematiskt med kvalitetssäkring. Vi har ett grundligt ramverk för kontinuerlig utveckling och förbättring av vår verksamhet och processer. Därtill är SRS certifierade enligt ISO18788:2018 och ISO9001:2015 och kan med stolthet titulera oss certifierade medlemmar i ICoCA.

Säkerhet för myndigheter.
I Sverige och i världen.

SRS har levererat kvalificerade säkerhetstjänster sedan 2004. Vi innehar en gedigen meritlista på utförda uppdrag för myndigheter, både i Sverige och internationellt. Förutom av myndigheter efterfrågas våra tjänster även av statliga bolag och av utlandsmyndigheter som t.ex. ambassader.

SRS ökar säkerheten för personal och egendom. Genom att tillhandahålla effektiv hantering av säkerhetsrisker och efterlevnad av säkerhetskrav kan vi underlätta för myndigheter att bedriva sin kärnverksamhet. Vår personal väljs med omsorg och utbildas vad gäller personliga färdigheter och diskretion. Så uppnår vi framgångsrik integrering och ett gott samarbete med våra uppdragsgivare, nationellt och internationellt.   

Tjänster för myndigheter

Nedan följer ett urval av våra mest efterfrågade tjänster för myndigheter.

  • Personsäkerhet
  • Bakgrundskontroller
  • Stöd inom säkerhetsskydd
  • Omvärldsbevakning
  • Säkerhetskoordinering
  • Säkerhetsutbildningar

Behöver ni hjälp med att stärka säkerheten på er myndighet?

Kontakta oss, så leder vi er rätt.