Säkerhetsutbildning | Företag, Myndighet & Privat

Utbildning

All utbildning ska leda till mätbara och bestående resultat. Vare sig ni går en branschledande säkerhetsutbildning för företag, eller Nordens bästa öppna kurs inom personskydd. Stärk ert säkerhetsarbete med SRS.

Öppna Kurser

Stärk er säkerhetskompetens

SRS erbjuder marknadsledande säkerhetsutbildningar inom hela Security Risk Management-spektrumet och samtliga av våra tjänsteområden. Vi har anpassade utbildningar för företag, myndigheter och organisationer och öppna kurser för enskilda individer.

SRS instruktörer har mångårig erfarenhet inom sitt område och har valts ut för sin skicklighet i att få andra att utvecklas. För att skapa optimala utbildningslösningar arbetar vi enligt ledande och internationellt erkänd metodik. I nära dialog med er anpassar vi utbildningen efter era förutsättningar och behov. På så sätt ser vi tillsammans till att utbildningen har rätt innehåll för just er verksamhet och de mål ni satt upp.

Skräddarsydda säkerhets-
utbildningar för organisationer

Företag, myndigheter och organisationer ska kunna genomföra sina strategier över tid, ta sitt arbetsgivaransvar och leverera hög säkerhet. Därför skapar vi möjligheter för er att utvecklas inom olika säkerhetsområden, såsom krishantering, hot- och konflikthantering, resesäkerhet och sjukvård. För att säkerställa att er utbildning har rätt innehåll, anpassar och planerar vi utbildningen efter era specifika behov. Vi kombinerar workshops med online-baserade egenstudier och vidareutveckling. Med våra utvärderingsmetoder kan vi efter utbildningen mäta er verksamhetsutveckling och framsteg.

Öppna kurser

För dig som arbetar inom personskydd och säkerhet erbjuder vi kurser för att utveckla dina kunskaper och bredda ditt professionella nätverk. Efter avklarad utbildning blir du medlem i SRS Close Protection Network, vilket ger dig tillgång till nationella och internationella karriärmöjligheter och inbjudan till branschrelevanta seminarier och evenemang.

SRS är stolta över att vår personskyddsutbildning är den bästa och mest omfattande i Norden, och vi kan erbjuda certifiering enligt både Svenska FAP-lagstiftningen och den internationella SIA-standarden. Välkommen att höra av dig till oss för att få mer information om vår personskyddsutbildning.

SRS Utbildningsutbud

Krisledning eller personsäkerhet. Säkerhetsskydd eller cybersäkerhet. Oavsett vilken typ av kunskaper er organisation behöver, har SRS en utbildningslösning för det. Utforska vårt utbud av säkerhetsutbildningar för företag.

Kontakta oss, så leder vi er rätt.

Vilken utbildning behöver ni?

Peter Klarström
Head of Learning & Development

Email: training[@]srsgroup.se