Personskydd för privatpersoner

Privatpersoner

Nedan följer ett urval av våra mest efterfrågade tjänster för privatpersoner.

Tjänster för privatpersoner

SRS skyddar privatpersoner

SRS ökar din säkerhet i vardagen. Oavsett om det gäller hemmet, på arbetsplatsen eller på resan. Vårt fokus är att säkerställa trygghet för individ och familj genom förebyggande och löpande åtgärder. Därför erbjuder SRS skräddarsydda säkerhetsupplägg som minimerar risker och säkerställer en grundtrygghet baserade på riskexponering och specifika behov.

Utgångspunkten i våra personsäkerhetstjänster är SRS Personsäkerhetsprogram (PSP). Programmet ser över din risk- och hotbild genom att titta på din exponeringsprofil och fysiska säkerhet i bostaden, samt utbildar närstående inom grundläggande personsäkerhet. Därefter kan säkerhetsinsatsen anpassas i enlighet med dina behov. För att uppnå trygghet för dig och din familj.

Skräddarsydd säkerhet. För individen och familjen.

Med SRS som säkerhetspartner kan du vara säker på att alltid hitta den lösning som passar din unika situation bäst, genom att vi tillsammans tar fram en skräddarsydd säkerhetslösning som kan omfatta allt från enskilda åtgärder till långsiktiga abonnemang.

SRS arbete med privatpersoner karaktäriseras av fullständig diskretion och hög integritet. Därför kan du förvänta dig hög kvalitet, god service och en transparent dialog som privatkund hos oss. Du får även en egen kontaktperson för löpande kommunikation, vilket garanterar ett personligt och långsiktigt engagemang.

Personskydd och annan säkerhet för privatpersoner

Har du funderingar kring personsäkerhet?

Kontakta oss, så leder vi dig rätt.