PRESSMEDDELANDE

SRS Security inleder samarbete med Ing-Marie Wieselgren stiftelse ”Tillsammans för psykisk hälsa”

Stiftelsen har skapats till minne av Ing-Marie Wieselgren och vill stödja initiativ från enskilda personer, verksamheter och organisationer över alla samhällssektorer och målgrupper med fokus på psykisk hälsa. SRS Security kommer ansvara för säkerhetsarbetet med och runt stiftelsen och deras medlemmar.

”Kan vi på bred front fortsätta att göra nytta i Ing-Maries anda och öka den psykiska hälsan på några håll i samhället så är det fantastiskt. Vi har fått ett stort gensvar och familjen är mycket glad och stolt över de samarbeten som nu formas med bland annat SRS Security”, säger Lovisa Wieselgren Björkegren, svärdotter till Ing-Marie.

SRS Security ser fram emot att stötta stiftelsens viktiga arbete kring psykisk hälsa och att kunna bistå med specialistkunskap inom säkerhet.

”SRS arbetar aktivt för ett jämställt och tryggare samhälle fritt från våld och att vi får denna möjlighet att med vår kompetens stödja stiftelsen i sitt viktiga initiativ för en förbättrad psykisk hälsa i vårt samhälle är mycket glädjande” säger Ilya Treutiger, VD på SRS Security.

 


SRS Security är en ledande leverantör av säkerhetstjänster för privatpersoner, myndigheter och företag. Vi erbjuder lösningar inom fysisk-, personal- och cybersäkerhet samt strategisk säkerhetsledning. SRS vision är att alla ska ha rätten till att känna sig trygg och sätter stort fokus på ett proaktivt och långsiktigt arbete för att förebygga incidenter, risker och hot mot människor och verksamheter.