SRS förnyar ISO 18788-certifiering (Management system för private security operations)

SRS är stolta över att meddela förnyelsen av vår ISO 18788-certifiering. Certifieringen, som först erhölls 2015, visar SRS:s åtagande att upprätthålla de högsta standarderna inom Security Operations Management.

ISO 18788 är en global standard för aktörer inom den privata säkerhetsbranschen. Den innehåller gedigna riktlinjer för effektiv och högkvalitativ säkerhetsledning, inklusive riskhantering, planering, implementering och kontinuerlig förbättring. Certifieringsprocessen innebär en grundlig granskning av en organisations säkerhetshanteringssystem, inklusive policyer och processer.

”Vi är glada över att förnya vår ISO 18788-certifiering, vilket återspeglar vårt fortsatta engagemang för att tillhandahålla säkerhetstjänster av högsta kvalitet till våra kunder”, säger Jon Stewén, CCO på SRS. ”Certifieringen är ett bevis på vårt teams hårda arbete och expertis, och vi är fast beslutna att upprätthålla våra höga standarder.”

Förnyelsen av ISO 18788-certifieringen visar SRS:s kontinuerliga engagemang för kvalitet och strävan att alltid erbjuda våra kunder effektiva och tillförlitliga säkerhetstjänster.